Kundanpassade Projekt

Styrkan hos oss på Målerås Mekaniska AB är vår skickliga konstruktionsavdelning i samordning med vår duktiga produktionsavdelning. Detta ger oss på MMAB kraft att ta stora projekt , avancerade maskinbyggnationer, enstycksproduktion och mycket mer.

Stålemballage

Målerås Mekaniska AB är en ledande leverantör av specialemballage till svensk industri. Vår konstruktionsavdelning hjälper gärna er att designa, utveckla och tillverka ert stålemballage. Vi har stor kapacitet med flera robotceller för att säkerhetsställa snabba och exakta leveranstider.

Vår skickliga produktionsavdelning konstruerar precisa fixturer för att säkerhetsställa att ert stålemballage blir rätt varje gång.

Vi har även våt- och pulverlackering i fabriken och erbjuder gärna lackering av ert emballage i valfri RAL-kulört, vill ni ha ert emballage varmgalvaniserat eller elförzinkat kan vi också tillhandahålla denna lösning.

Vi eftersträvar alltid att kunden känner trygghet och nöjdhet i samarbetet med oss på Målerås Mekaniska AB.

Maskin

Sedan starten av Målerås Mekaniska AB har intresset och kunskapen att bygga specialmaskiner funnits. Vi på MMAB har byggt maskiner till kabelindustrin de senaste 30 åren och rest runt om i hela världen med våran teknik att förpacka kabel. Vi har byggt allt ifrån avancerade hydraulmaskiner, stora svetsfixturer, komplexa anläggningar för däckmontage av entreprenadmaskiner och mycket mer. Vår kundkrets spänner sig från stora börsnoterade bolag till mindre verksamheter.

Fiber industrin har varit ett nytt fokusområde för vår maskinavdelning. Vi har tagit fram en maskin för att förpacka ”duct” på tunnor.

Välkommen med förfrågning kring ditt behov.

Exempelbilder på Stålemballage och Maskiner

Duct Winder 1800
rack+lyftok
L-ställ
20150317_111217-red